Followers

Wednesday, 25 December 2013

Killer subject

Hai, assalamualaikum..

Killer subject????
Apakah itu??
lumrah khidupn stdent, time bljar je msti ade subjek yg btul2 buat kite down.. sbjek killer la sng cte nye.. sbjek yg mempunyai potensi utk membuatkn pointer kte jtuh...
cam 2 jgk aku.. sem ni subjek yg plg aku gerun gerun gerun sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt adlh sbjek PRODUCTION & OPERATION MANAGEMENT.... Bg aku subjek ni agk sukar, sbb ianya kira-kira.. aku ni lemah ckit kira-kira.. bkn lemah ckit tp byk ok!!!... memandangkan aku dah tahu klemahan aku ni, maka dgn gigihnya aku g blaja subjek ni dgn ARINA.. alhamdulillah.. ade la ckit input2 yg aku dpt n aku dah phm.. terima kasih tok guruku Arina... Ha, ade lg nk cter ni.. dsbbkn aku tkut sgt dgn sbjek ni, aku kol sume kwn2 aku yg amik sbjek ni nk blja sme.. haha.. nmpk x effort aku ni.. tp mslhny dorg xstrt pun blja lg, cm ne ajr aku kn?? aku je tlebih smgt nk stdy, sdgkn papernya tahun depan... 05.01.2014 ye... haha knp aku stdy awl paper ni??

1st : subjek ni killer
2nd : aku ade 4 paper berderet iaitu :-

04/01/2014 ~ EKSPORT MANAGEMENT
05/01/2014 ~ PRODUCTION & OPERATION MANAGEMENT (KILLER SUBJECT)
06/01/2013 ~ TRANSPORT THEORY
07/01/2014 ~ ETHIC MANAGEMENT

PASTU SELANG SEHARI JE!!

09/01/2014 ~ HUMAN RESOURCES

Dpt x bygkn cm ne gilernye aku nanti nk jwb paper cm ni..
Ya, Allah.. bantulah hambamu ini supaya dpt menjawab exam ini dengan jayanya dan cemerlangnya.. AMIN!!!



Yang penat menaip,
ADNIN AAINA BINTI KAMARUL ZAMAN










No comments:

Post a Comment