Followers

Thursday, 26 December 2013

How to manage time???

Hai, Assalamualaikum...

Memandangkan paper aku berturut-turut, so aku tpkse blja bgaimana nk manage time untuk aku stdy... sblm ni aku mmg stdy last minit, tp giler la kn klo sem ni pun aku nk stdy last minit... paper berturut-turut, no time nk play2 lg.. so, dgn ini aku mmbuat kputusan stdy awl2, spaye mdh utk aku jwb exm t.. kdg2 agk serabut jgk biler tpkse nk bhgikn mse cm ne utk stdy.. smkin hari nk dtg, smkin rso, sbb aku tkut aku xdpt skor dgn baik... aku ni xde la org yg pndai manage time, tp aku cube utk manange time aku dgn sistematik... ape yg aku arp ialah aku dpt A plus..aku sgt2 tension dgn paper yg berderet2..smpai terpaksa deactive fb twitter..

No comments:

Post a Comment