Followers

Friday, 27 December 2013

Aku terharu + stress + = nothing

Assalamualaikum.. hai..

Terharu??
Why aku terharu??
Aku terharu sbb my bff (best frenz forever)  AMIZAH BT ABD JAMAL atau name glemernya mijah.. hihi..
call aku td, ktenye dy rndu kt aku.. haha.. sugguh aku terharu.. wlaupun kte org 1 UUM tp jrg jmp dsbbkn duk asrama berlainan.. dy SIME DARBY n aku EON.. Tp asramanya dpn je ngn asrama aku.. tp al mklumlah bz kn msg2.. so, jrg la jmpeny.. thnks mijah cz kol sy.. i really2 appreciate that.. luv u mijah.. hihi..


Stress??
Why aku stress??
Actually, aku sgt2 stress dgn exm ni.. ari2 kna tgk buku, tp apekn daya lumrah stdnt kn.. aku xblh mls, aku kna rjin utk mse dpn aku.. tp aku bosan dgn ni sume.. klo jadual exm aku cntik xpe, ni jdual exm aku mcm mnx aku check in kt Hospital Tampoi je.. bygknla bgaimana aku nk jwb exm stiap hari tnpa ade gap pun.. this is make me much more n more n more n more stress.. (smbil mkn chipsmore).
Sometimes I feel like I want fly..
Fly  around the world..
I believe I can fly... lalalalalalalalala....

Ok la smpi cnie jelah luahan prasaan aku..
t lg byk aku menaip, lg byk bnde merepek aku tlis..

K tata titi tutu...

Yang penat menaip,
ADNIN AAINA BINTI KAMARUL ZAMAN






No comments:

Post a Comment