Followers

Monday, 23 December 2013

I'm Back

Hai, assalamualaikum..

Setelah sekian lama x update blog, tiba-tiba mood nak update tu datang..
Dah bertahun jgk x update.. hiihi..
Sbnrnya x tahu pun nak cte pasal ape dalam blog ni..
Cerita pasal tempat aku belajar la ya..
Alhamdulillah.. aku dapat sambung belajar tau..  nak tahu x aku dapat tak dekat mana???



                                        Ha... ni lah tempatnya. UUM, Sintok Kedah!!!

Universiti Utara Malaysia atau nama lainnya Universiti Utan Malaysia ye.. hihi
Sebab kat sini kawasan dia penuh dengan pokok-pokok, tumbuhan hijau dan penuh juga dengan haiwan-haiwan yang comel lagi menarik hati sesiapa yang melihatnya.. CONTOHNYA:



                                     Macam comel jerk.. macam comel jerk.. kan kan kan??

                                     Hai, nama saya monkey. Boleh panggil saya Kiki... kih3.....



                                             Ha, yang ni pulak library UUM. Cantik x??




                     Ni salah satu landscape yang ade dekat sini. gambar waktu malam, 
                     tempat ni depan je dengan perpustakaan kita orang. best tangkap gambar,          
                     background dia cantik kan...

Kat sini jugak ada go-kart. Sesiapa yang berminat dengan sukan ni blh la bermian, xsilap aku rm5 je.. aku pd sem 1 dlu lg da psg niat nk g main, tp xkesampaian.. faktor utama adlh mls nk g pst sukan.. hihi

Padang UUM.

Kandang rusa.


Kat sini jugak ada kandang kuda tau.. memang kuda kat sini semua comel-comel belaka.. hihi.. 

 

 Ni namanya Pusat Kesihatan. Korang tahu x kat sini la cerekarama pe tah tajuknye wat shooting kt dlm ni tau.. Tapi aku x tgk pun cerekarama dia pun, ni info drpd kwn2 yg blh dprcayai.. hihi.. 

 

 Ini adalah salah satu contoh bilik kuliah kte org la... :) 



OK la ye.. smpi sini jelah crita aku pasal UUM yg tercinta ni. sebenrnya ade byk lg tmpt mnrik dlm UUM ni.. Kalau nak tahu lebih lanjut silalah melawat UUM ye.. hihi


K.. Tata.. Titi.. Tutu.... 


Yang penat menaip, 

ADNIN AAINA BINTI KAMARUL ZAMAN

 








No comments:

Post a Comment